NATUR

​Værestedet S.A.C.S er beliggende på en tidligere planteskole, hvor der foruden et stort naturområde også er garager og værksteder.

Værestedet har et stort naturområde omkring stedet, der skaber mulighed for flere former for udendørs aktiviteter, eller til mere meditative stunder. Den lille sø midt i området er et eldorado for frøer, salamandere og guldsmede, og der kommer tit en hejre forbi, som tager for sig af retterne. Området er så stort, at man sagtens kan gå en længere tur alene, hvis det er det, man har brug for.

I selve værestedets lokaler møder du også natur i form af et par store akvarier fulde af tropefisk, og et stort bur med en leguan, som er temmelig kælen. Dette er også ting, man kan være med til at passe og have omsorg for som bruger af værestedet.

På gården, som værestedet kaldes i daglig tale, er der også en hund, King, som nyder at have selskab og legekammerater - især hvis en bold indgår i legen!

Nogle brugere af værestedet har også en service-hund, som de har lov at tage med. Så spørg lige, inden du selv måske kommer med på besøg med en hund, så det bliver en god oplevelse for alle...

På kortet her kan man også se, hvordan Værestedet S.A.C.S. ligger langt ude på landet omgivet af marker, og ikke så langt fra værestedet finder du et lille havnemiljø med smuk natur i Reersø, hvor det også er muligt at dyrke lystfiskeri.

©2020 by Liv & Landskab. Proudly created with Wix.com